Embed Lab. насловна » Web дизајн
 
    Нудиме комплетни web решенија со кои ги развиваме и промовираме бизнисите на нашите клиенти.  Во наши услуги спаѓаат комплетен дизајн на веб страница, нејзино регистрирање, хостирање, одржување и промена на содржини. Покрај тоа по барање на клиентите постојат опции за поактивна администрација, on-line сервиси, истражувања, менаџирање со бази на податоци и електронско тргување.

Изработката на веб страна е есенцијален фактор за промоција на било кој бизнис во денешницата. Пакувањето (изгледот) е тоа што продава, но и покрај импресивниот дизајн кој го изработува нашиот тим, ние би додале на оваа позната изрека дека и ефикасност и функционалноста се потребни за подобра продажба. Изработуваме веб страници со најразличен степен на анимација, динамични и статични, html, flash, php, asp, jsp и т.н. Меѓутоа нивната  функционалност , квалитет на содржините и ефикасноста во администрацијата се наши приоритети покрај добриот изглед.

 
  Проценката која веб страна е најсоодветна за вашите потреби е доста сложена задача. Секој бизнис им потреба од различен пристап затоа што има поинаков производ, но и целна група. Доколку сакате да знаете кој тип на интернет маркетинг и веб страна е најсоодветен за вашиот бизнис, симнете го следниот прашалник, пополнете го и испратете го на нашиот тим за да дознаете што нудиме и колкава е цената за изработка. Советот е секогаш бесплатен. >> Download

Исто така можете да сименте каталог од вкупната понуда на услуги за веб дизајн и уште неколку други понуди. >> Download

 
     

 

 

 

 
  Нашиот маркетинг тим нуди опција да ви изработи комплетна содржина на веб страницата, да ја менува, дополнува активно со промените во вашиот бизнис (нови производи, пазари...) и да ви достави комплетна интернет маркетинг стратегија со повремени извештаи за можни промотивни решенија. Изработката на веб страници може да биде на било кој јазик, со мали измени во цената на пакетот кој го одбира клиентот.
По желба на клиентите вршиме редизајнирање на постоечки веб страни, промена на хостирање, импелентација на администрација со менаџирање на податоци и електронско тргување.


За било која потреба можеме да се договориме и да се изработуваат поединечни сегменти од вашите постоечки или потреба за нови web решенија. Меѓутоа за клиентите кои едноставно се на почетокот или се незадоволни од досегашните искуства со интернет маркетингот, нудиме три пакети кои се фактор за сигурен успех.

 
 
Премиум 1 Премиум 2 Премиум 3
HTML сајт
Неколку анимации
Интро
Хостинг
Домејн
Flash сајт
Целосно анимиран
Интро
Хостинг
Домејн
+ лого, ребренд
+ содржина
+ повеќе јазици
+ статистика
+ годишно одржување

Избор
Избор
Интро
Хостинг
Домејн
+ лого, ребренд
+ содржина
+ повеќе јазици
+ статистика
+ годишно одржување

+ маркетинг
+ мултимедијално ЦД
+ администрација
+ СЕО стратегија
» Повеќе » Повеќе » Повеќе
 
      © Embed Lab. 2007 - Сите права се задржани