Embed Lab. насловна » Web дизајн » Премиум 3 Пакет
 
   
 
  Проценката која веб страна е најсоодветна за вашите потреби е доста сложена задача. Секој бизнис им потреба од различен пристап затоа што има поинаков производ, но и целна група. Доколку сакате да знаете кој тип на интернет маркетинг и веб страна е најсоодветен за вашиот бизнис, симнете го следниот прашалник, пополнете го и испратете го на нашиот тим за да дознаете што нудиме и колкава е цената за изработка. Советот е секогаш бесплатен. >> Download

Исто така можете да сименте каталог од вкупната понуда на услуги за веб дизајн и уште неколку други понуди. >> Download

 
     

 

 

 

 

 
 
ПРЕМИУМ 3 Пакетот содржи:
 1. Избор на FLASH или HTML сајт, сајт со динамичка содржина која се менува од администраторска конзола.
 2. Сајтот ќе биде преведен до три јазици по избор.
 3. Интро анимација по избор.
 4. Регистрација на 2-3 релевантни домејни (.com, .net, .org, .biz, .info, .com.mk, .org.mk, .net.mk)
 5. Хостинг (500 MB простор, 15 GB месечен трансфер)
 6. Неограничен број на е-маил адреси
 7. FTP пристап
 8. Објава на Google и Yahoo
 9. Статистика на посетеност на крајот од секоја недела.
 10. Ребренд на лого.
 11. Содржина составена од маркетинг тимот според вашата целна група.
 12. Маркетинг решение за промовирање на вашиот бизнис.
 13. Мултимедијално ЦД или електронска бизнис карта.
 14. Администрација на содржината на сајтот.
 15. SEO (Search Engine Optimisation) - Стратегија за како вашата страна да биде меѓу првите резултати на google и yahoo според припадноста на вашиот бизнис и внесените клучни зборови, како и рекламирање на google и други пребарувачи.
 16. Годишно одржување со 24ч. поддршка.
 17. Одложено плаќање до 5 рати.
 
 
 
 
Премиум 1 Премиум 2 Премиум 3
 
      © Embed Lab. 2007 - Сите права се задржани