Embed Lab. насловна » Web дизајн » Премиум 1 Пакет
 
   
 
  Проценката која веб страна е најсоодветна за вашите потреби е доста сложена задача. Секој бизнис им потреба од различен пристап затоа што има поинаков производ, но и целна група. Доколку сакате да знаете кој тип на интернет маркетинг и веб страна е најсоодветен за вашиот бизнис, симнете го следниот прашалник, пополнете го и испратете го на нашиот тим за да дознаете што нудиме и колкава е цената за изработка. Советот е секогаш бесплатен. >> Download

Исто така можете да сименте каталог од вкупната понуда на услуги за веб дизајн и уште неколку други понуди. >> Download

 
     

 

 

 
 
ПРЕМИУМ 1 Пакетот содржи:
 1. HTML сајт кој содржи до 5 HTML страници со контакт форма.
 2. Сајтот ќе биде преведен на два јазици по избор.
 3. Сајтот по избор ќе содржи анимирано заглавие и уште максимум 2 анимации.
 4. Интро анимација по избор.
 5. Регистрација на домејн (.com, .net, .org, .biz, .info, .com.mk, .org.mk, .net.mk)
 6. Хостинг (100 мб простор, 3 гб месечен трансфер)
 7. Неограничен број на е-маил адреси
 8. FTP пристап
 9. Објава на Google и Yahoo
 10. Статистика на посетеност на крајот од секој месец.
 11. Oдложено плаќање до 3 рати.
 
 
 
 
Премиум 1 Премиум 2 Премиум 3
 
      © Embed Lab. 2007 - Сите права се задржани