Embed Lab. насловна » За нас
 
    Embed Lab. е компанија која работи во сферата на маркетинг, дизајн и издаваштво. Нашата мисија е да ги направиме нашите клиенти поуспешни преку користење адекватни маркетинг  решенија и моќта на медиумите, без разлика дали е тоа промоција на интернет, телевизиските или печатени медиуми.  Ние за разлика од големиот избор на маркетинг компании нудиме целосен пакет на услуги, грижа за идентитетот на нашите клиенти, web решенија, печатен рекламен материјал, мултимедијална промоција, рекламирање на интернет, ТВ и весници, истражување на пазари, изработка на маркетинг стратегии, информации за извори на финансирање, изработка на деловен софтвер, испитување на зaдоволство на клиенти и уште многу други услуги.  Кај нас советот е секогаш беслатен.

 
  Kористиме најсовремена технологија за аудио-видео продукција, web дизајн, програмирање на апликации, истражување на пазрани и други социјални случувања, графички дизајн и издавачка дејност.

За услугите како што се хостирање и on-line сервиси имаме сопствени сервери за да ги задоволиме потребите на клиентите за овој тип на услуги во секое време.
 
         
  Нашиот тим е составен од професионалци од сферата на web дизајн, програмери за деловен софтвер, маркетинг аналитичари, експерти за социјални анализи и новинари. Тимот на Embed Lab. има искуство во работ со странски фирми од ЕУ, САД и клиенти од Македонија. Во секој сегмент од нашата работа се внимава и користат светски стандарди за квалитетен дизајн, IT подршка, администрација со on-line сервиси и систематско одржување на постоечки web решенија по потреба на клиентите. Соработуваме со партнери од Хрватска, Канада и Македонија и нудиме опција на нашите клиенти доколку сакаат да се промовираат во овие држави.

 
 
 
      © Embed Lab. 2007 - Сите права се задржани