Embed Lab. насловна
 
   
НОВО: ХОСТИНГ пакети по СУПЕР ЕВТИНИ ЦЕНИ!!
Од денес започнавме со продажба на ХОСТИНГ пакети и услуги по конкурентни цени. Вашиот сајт може да биде достапен по цена од 100 денари месечно, со неверојатни 100MB простор, 3GB месечен трансфер.

Доколку немате свој сопствен веб сајт, но нe сте сигурни дали сега да креирате веб страна за вашиот бизнис, за вас е новиот хостинг пакет БРЕНД, со кој за 1000 денари годишно ние го заштитуваме вашето име (vasafirma.com, .org, .com.mk, .mk ...), а во истата цена добивате уникатен дизајн со контакт форма, дури не одлучите да поставите свој веб сајт. На повеќе ги имате сите пакети и деталите околу тоа што ние можеме да ви понудиме.
 :: ПОВЕЌЕ ::  2008-08-02
Редизајн на Сега и Овде
Редизајнот на сајтот на Сега и Овде е официјално завршен, додадени се и екстра опции како што се Flash Chat и фото галеријата. Исто така форумот е префрлен на подобар и побрз сервер, што им овозможува на корисниците подобра комуникација. Се подготвува и ребренд - редизајн на логото.
 :: ПОВЕЌЕ ::  2007-03-04
 
  Embed Lab. е компанија која работи во сферата на маркетинг, дизајн и издаваштво. Нашата мисија е да ги направиме нашите клиенти поуспешни преку користење адекватни маркетинг  решенија и моќта на медиумите, без разлика дали е тоа промоција на интернет, телевизиските или печатени медиуми. Ние за разлика од големиот избор на маркетинг компании нудиме целосен пакет на услуги, грижа за идентитетот на нашите клиенти, web решенија, печатен рекламен материјал, мултимедијална промоција, рекламирање на интернет, ТВ и весници, истражување на пазари, изработка на маркетинг стратегии, информации за извори на финансирање, изработка на деловен софтвер, испитување на зaдоволство на клиенти и уште многу други услуги.  Кај нас советот е секогаш бесплатен.

 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Миле Стојкоски
Миле Стојкоски


Денто Медикал
Денто Медикал


 
Web дизајн
 
 
Хостинг
 
Стартер
1500 1200 Ден.
Интерактив
2500 2200 Ден.
Бизнис
5000 4300 Ден.
Бренд
(домејн + хостинг)

1200 1000 Ден.
Хостинг + Веб – ЈАС
(цена само за првата година)
6100 5000 Ден.
Избор
(избери по сопствен вкус)
ХХХХ Ден.
 
      © Embed Lab. 2007-2008 - Сите права се задржани